Országos Toborzás - MEGHÍVÓ

2012.07.21 23:54

MEGHÍVÓ

Tisztelettel meghívom Önt KMD Csapatom körébe, legyen Ön is méltó tagja körünknek!

 

Országos kampány keretében keresünk képviselőket, akik nem a sűlt galambot várják, hanem szeretik a saját munkájuk gyümölcsét élvezni.

A KMD Holding Csapatába várunk tagokat, akik az oldalukat népszerűsítik. Ez nem munka, csak egy ajánlat a passzív jövedelem eléréséhez, ami mindenki számára elérhető és a későbbiekben ezt különböző programjainkban "kamatoztatni" tudja.

 

A feladat egyszerű: hirdetéseket kell feladni és különböző oldalakon népszerűsíteni, reklámozni. Feltétel csak annyi, hogy számítógépes ismeret és internetkapcsolat legyen. Amennyiben van napi pár óra (az időt mindenki maga határozza meg), érdemes vele foglalkozni. Természetesen több idő is áldozható rá, akkor az eredmény is várhatóan több lesz.

Ide kattintva lehet röviden regisztrálni!

Kattintson rá bátran, szigorúan vírusmentes. A regisztráció semmiféle elkötelezettséggel nem jár, bármikor visszavonható. Fizetni semmit nem kell sem most, sem máskor!!

Regisztrálás után küldjük a további ismertetőanyagot, amivel a későbbiekben el lehet indulni. Ha tetszik, ismerkedjen az anyaggal és később (pár nap múlva) már saját online irodával rendelkezhet. (Ez a tevékenység más elfoglaltság mellett is végezhető!)

Nem fontos, csak érdekes: Néhány hónapja én is kételkedve fogadtam, de mégis belevágtam, Eleinte kizökkentett az elkeseredett hétköznapokból, majd azon kaptam magam, hogy szívesen foglalkozom vele….. szinte hihetetlen, már látszódik a befektetett energia eredménye, működik a program... csak ajánlani tudom!

Minden szükséges információ megtalálható ezen a weboldalon. A döntésben nagy segítséget adnak a feltöltött videóanyagok is,

 

Tegyen érte, hogy jobb legyen és csatlakozzon Csapatunkhoz. Ez a Meghívás egy ajánlat, a döntést Ön hozza meg!

ELFOGADOM A MEGHÍVÁST, SZERETNÉK CSATLAKOZNI

 
Kellemes böngészést és szép napot kívánok!